пʼятниця, 4 вересня 2015 р.

Найвідоміші бренди у світі

Найвідоміші бренди у світі!

Найвідоміші бренди у світі. Частина 1


В принципі, цей же огляд можна було назвати і "найдорожчі" або "найпопулярніші" бренди - суть не змінилася б, і розташування брендів теж навряд чи помінялося. Але так вже трапилося, що найбагатші компанії є найпопулярнішими і найвідомішими. Це тому, що фонди компаній і популярність знаходяться в дуже тісному взаємозв'язку. Але не міркуватимемо що та як, краще подивимося, які ж бренди визнані світовою споживчою спільнотою. 


Google 

Найвідоміші бренди у світі. Частина 1


Ймовірно, це найбільш популярний і впізнанний бренд у світі, який знайомий мільярдам людей. Всього у світі налічується ніби як 2 мільярди користувачів Мережі, і зрозуміло, що майже кожен користувач зустрічається з пошуковим сервісом Google, як і з іншими сервісами цієї компанії. Загальна вартість компанії в даний час складає приблизно 66 мільярдів доларів (є різні оцінки, але ця - найбільш реальна), що робить Google найбільш могутньою компанією. 


General Electric 

Найвідоміші бренди у світі. Частина 1


Ще одна багатюща компанія, активи якої налічують приблизно 61 мільярд доларів, що робить її небагато чим "біднішою", ніж Google. Компанія займається інноваційними дослідженнями в таких галузях, як промислові технології, інформаційні технології, фінансові сервіси, нафтовидобуток, випуск фільмів і інше. Як бачимо, це практично універсальна компанія, яка займається всім, чим можна. Варто відзначити, що GE не особливо відома в країнах СНД, але практично у всьому світі її добре знають. У тій же Індії, наприклад, не кажучи вже про розвиненіші країни.


Microsoft 

Найвідоміші бренди у світі. Частина 1


За різними оцінками активи компанії складають близько 44 мільярди доларів. Експерти по-різному оцінюють вартість компанії, деякі вважають, що Microsoft цілком може коштувати 54 і більше мільярдів. Як би там не було, а це одна з найбільш відомих компаній світу, не менш відома, ніж той же Google. Тут нічому дивуватися, оскільки продукцією Microsoft користуються переважна більшість тих людей, хто працює з ПК.


Coca-Cola 

Найвідоміші бренди у світі. Частина 1


Ще один відомий бренд, вартість якого складає близько 44 мільярди доларів. Coca-Cola була заснована в 1892 році, і з тих пір її історія включає дуже багато успішних дій, відносно ринку збуту продукції. До речі, саме маркетингова політика, рекламні кампанії Coca-Cola привели до того, що практично у всіх магазинах Санта-Клауси мають червоний одяг з білою обробкою. Мало хто замислюється, чому так, але це - результат роботи маркетологів компанії. Таким чином, Новий Рік і Різдво у багатьох людей асоціюються з Санта-Клаусом, Дідом Морозом.


China Mobile 

Найвідоміші бренди у світі. Частина 1


У Китаї цей бренд надзвичайно відомий, оскільки у компанії більше 290 мільйонів клієнтів. Зараз бренд починає всесвітню рекламну кампанію, прагнучи вийти і на інші ринки, не тільки в Азії. Вартість бренду оцінюється в 41 мільярд доларів

Джерело:  http://cikavo.com/article/15867.html 

Немає коментарів:

Дописати коментар