понеділок, 8 травня 2017 р.

Лайфхаки для школи

Життя сучасного школяра непросте.  Тому лайфхаки для школи стануть в нагоді кожному заповзятливому учневі, який шукає легкі шляхи вирішення складних завдань!

 «Музика нас зв'язала"

Музика не тільки об'єднує, а й стає причиною нервового розладу. Рідкісний щасливчик дістає з рюкзака навушники, які не потрібно розплутувати. Звичайна білизняна прищіпка - профілактичний засіб проти заплутування. Просто намотайте навушники на склеєні між собою прищіпки і покладіть конструкцію в рюкзак. Непрезентабельно? Дерево нині в тренді!
навушники та прищіпка.



 РУКОПИСНИЙ КАЛЬКУЛЯТОР

Набирати складне математичне вираз на екрані - невдячне заняття. Додаток MyScript © Calculator дозволяє виконувати математичні операції за допомогою рукописного введення. Технології самі виконають магію перетворення символів і чисел в цифровий формат і представлять результат.



 Хмарне сховище  ПРЕЗЕНТАЦІЙ І ДОПОВІДЕЙ


Для створення рефератів, доповідей і презентацій користуйтеся можливостями Google Drive. Диск Google - це зручний і надійний місце для створення і зберігання файлів, доступ до яких можливий в будь-якій точці світу з телефону, планшета або ноутбука при підключенні до інтернету. Тепер не потрібно копіювати файл на флешку і носити його з собою. Диск Google дозволяє вам «забути» доповідь або презентацію в своєму акаунті. Зручно!



ПРОФЕСІЙНИЙ НАБОРЩИК ТЕКСТУ

Набирати текст з паперу важко з однієї простої причини. Переводячи погляд з екрану на стіл, де лежить паперовий документ, нелегко швидко знайти потрібний рядок. Проблема вирішується, якщо прикріпити книгу або зошит до ноутбука за допомогою звичайної вішалки так, як показано на малюнку. Тепер ваші очі швидко та зручно переміщаються між текстом та його електронною копією!



ЗОШИТ, ТИ ДЕ?

Величезна кількість часу школярі витрачають на ... пошук потрібного зошита в портфелі або рюкзаку. Надпишіть фломастером зошити і витрачайте час з великим коефіцієнтом користі.



ПІДСТАВКА ІЗ КОРОБКИ ДЛЯ ЯЄЦЬ

Врятувати ноутбук від перегріву і подальшої поломки (і дорогого ремонту!) Допоможе картонна коробка від яєць.



Стікери - таблетки проти амнезії

Якщо вам потрібно щось запам'ятати, а школяреві доводиться багато запам'ятовувати, розклейте стікери з формулами, датами, правилами на видних місцях по квартирі. Таким чином можна запам'ятати навіть число «Пі». Перевірено!

Удачі у навчанні!

Немає коментарів:

Дописати коментар